Direktlänk till inlägg 30 augusti 2013
10 stora eller 30 små
Ingridienser
7 äggvitor
5 dl socker
150 g mörkchoklad (marabous duger)
1. Börja med att blanda äggvitorna och socker i en rostfri skål och vispa sedan väldigt kraftigt med elvisp över vattenbas så att alla sockerkristaller har smält. Utan att sluta vispa tar man bort skålen och fortsätter vispa tills den tjocka smeten har svalnat.
2. Bryt chokladen i bitar och smält chokladen över vattenbad eller i mikron.
3. Rör ner den smälta chokladen några gånger (viktigt! för det strimmiga utseendet).
4. Beroende på om du vill ha små eller stora maränger väljer du din sked och klickar ut smeten på bakplåtspapper.
5. Grädda i mitten av ugnen i 130 C° i ca 50-60 minuter (beroende på storlek).
receptet är från www.beforeeight.blogspot.se
Hej! Jag ska radera allt på min blogg och börja om på nytt, jag ska börja med youtube. När vet jag inte riktigt jag måste renovera klart mitt rum först. Men tack för att ni kollar in även fast jag inte har varit aktiv. NI är välkomna till mi...
Hosta Skär en citronklyfta, strö över lite svartpeppar och sug i dig det peppriga citronsaften. Denna kur lindrar hosta och kliande halsar. Torrhosta Ett knep för att lindra torrhosta är att ta en matsked smör och strö över lite so...